Halker Kft.

Details
Location: Hungary, Balatonboglár
Coordinates: 46.774664° longitude
17.651594° latitude
Megnyit térképen
Live bait fish for sale: ?
Fish sold: ?
Products: ?
Services:
Contact: Only registered members viewing
Sign up
Languages:

Map

Megnyit térképen
Move map
move
Directions
Show the area select all
Starting position

Characterization Translates

Machine translation is done: Yandex.Translate

1990-es alapítása óta a Halker Kft. folyamatos és dinamikus fejlődést mutatva napjainkra Nyugat-Magyarország egyik vezető és meghatározó szereplőjévé vált a gasztronómiai piacon a 2006-os évben meghaladva az 5 milliárd forintos forgalmat. Cégünk 1997-ben költözött jelenlegi székhelyére, Balatonboglárra a Klapka u. 14 szám alá. 1997. február 1-jén újabb telephelyet nyitottunk Veszprémben a Házgyári út 20. szám alatt, melyet 2006-ban felújítottunk, 2005-ben pedig újabb "Halker képviselet" nyílt Szombathelyen a Mérleg u. 1-ben.

Az EU kibővítésével létrejövő egységes piacban rejlő lehetőségek vállalatunkat arra késztették, hogy expanzív üzletpolitikánkat külkereskedelmünkben is érvényre juttassuk. Import és export tevékenységünket fokozva, a hagyományosan jó dél-amerikai és nyugat-európai kapcsolataink mellett Közép-Európában is egyre növekvő partneri hálózatot építünk ki. Cégünk 2003-ban alapító tagja volt a mirelit termékek beszerzésére szakosodott Mirbest csoportnak. A „Holding” napjainkban 9 tagot számlál, melyek az ország különböző területein kereskednek. A cégcsoportról bővebb információkat talál a www.mirbest.com website-on.

2009 elején a Halker Kft. a piac igényeire reagálva megalapította SióFriss Kft. néven futó, második leányvállalatát amely tej, tejtermékek valamint hús, hústermékek nagykereskedelmével foglalkozik. A cégről további hasznos információkat a 84/550-018 –as telefonszámon, a siofriss@siofriss.hu email címen, illetve a cég honlapján, a www.siofriss.hu webcímen találhat a kedves érdeklődő.

Azonban a SióFriss megalapítása nem az egyetlen komoly beruházása volt a cégnek az utóbbi időben. Még ebben az évben (2009) megalapította a MirKom névre keresztelt Komáromi céget, mely a dél-szlovák piacot látja el a Halker-től megszokott stabil minőségű árúkkal, profi és rugalmas kiszolgálással.

Az élelmiszer kereskedelemben, feldolgozásban szerzett tapasztalatainknak köszönhetően partnereink mára az ország bármely területén rugalmas és minőségi kiszolgálásra számíthatnak. A szállítási feladatok zökkenőmentes ellátását telephelyeinken összesen több, mintegy ötven teherautóból álló flottánk biztosítja. A 1,5-14 tonnás teherbírású, vegyes összetételű gépjárműpark lehetővé teszi, hogy nagy- és kiskereskedelmi cégeket egyaránt maradéktalanul kiszolgáljunk.

Az általunk forgalmazott két fő termékcsoport: a gasztro csomagolású fagyasztott édesvízi és tengeri halak és halkészítmények, valamint mirelit zöldségek és gyümölcsök illetve az ezekből előállított saját, HALKER és BOVITA márkanéven futó, kis kiszerelésű termékeink. Továbbá forgalmazzuk még a Mirbest Csoport Saját márkás gastro kiszerelésű, KUKTA néven futó termékcsaládját, melyről részletes információkat talál a www.kukta.eu website-on. 2004-ben épült, korszerű zöldségcsomagoló és halfeldolgzó üzemeink megfelelnek a legszigorúbb EU normáknak. A gyártási folyamatok során termékspecifikusan félautomata vagy manuális feldolgozási és csomagolási technikákat alkalmazunk.

Termékeinket kettő, összesen 3200 paletta férőhelyes, ugyancsak EU-szabvány, modern, környezetbarát technológiával ellátott, mozgó polcrendszerrel felszerelt hűtőházainkban tároljuk.

Folyamatosan bővülő áruválasztékunkban megtalálhatóak még a mélyhűtött vörös- és szárnyashúsok, konzervipari termékek, savanyúságok, befőttek, lekvárok, tészták, olajok, sajtok gasztronómiai papír és műanyag termékek.

Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni velünk, kérjük keressen fel minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén: telephelyeinken vagy interneten a halker@halker.hu e-mail címen.

Fish

Last update: 2015-06-05 09:04:59

Forums