Gyúrói-tó

Details
Country: Hungary
Coordinates: 47.361153° longitude
18.742146° latitude
Megnyit térképen
Nature of Water:
Area: 7 ha
Soil, bed:
Depth: ?
Fishing techniques: ?
Services:
water owner:
Association: Only registered members viewing
Sign up
Contact: Only registered members viewing
Sign up
Languages:

Map

Megnyit térképen
Move map
move
Directions
Show the area select all
Starting position

Prices

?

Characterization Translates

Machine translation is done: Yandex.Translate

Megközelíthetőség, útvonalleírás: Az M7-es autópályát, a Martonvásár-Tordas-Gyúró leágazásnál elhagyva Tordas felé vesszük az irányt, majd áthaladunk rajta. Gyúró község belterületén keresztül, a Sportpálya melletti "FAHÁZ PRESSZÓ" után balra kanyarodó mellékúton érhetjük el a tavat.
Leírás: A sokak által kedvelt horgászvizet 1986-ban hívta életre a helybéliek horgászat iránti olthatatlan vágya. Az akkorra már apadó Szent László Patak maradék vizével töltötte fel a termelőszövetkezet és lelkes horgásztársaim által, verejtékes munkával legelőből mederré varázsolt 7 hektárnyi területet. A part és a tó mai alakját a 150 fős tagság féltő gondoskodásának köszönhetően nyerte el. Az immár több mint 20 év alatt minden egyes szezonban fejlődött, épült, szépült a part és a tó is. A kezdeti problémákon - hínárosodás, törpeharcsa elszaporodás - a horgásztársak összefogásával túllépve, a tó ma szebb és fejlettebb, mint valaha. Idén elkészült az aszfaltozott parkoló, és kulturált mellékhelyiséggel is bővült.
A telepítésekről a tó weboldalának Halasítási hírek rovatában nyerhetnek tájékoztatást!
A part szerkezetét a változatosság, a helyi horgászokat, pedig a kedvesség és a segítőkészség jellemzi! Az egykor csak az egyesületi tagok kedvtelésének kiszolgálására létesített vízen 2005 nyarától lehetőség nyílik a napijegyes horgászatra. Szeretettel várjuk, minden a környezetét tisztelő horgásztársunkat.

List of rules Translates

Machine translation is done: Yandex.Translate

Az országos horgászrend szerint.

Fish

Last update: 2015-06-05 09:05:47

Forums