Tatai Derítő-tó

Details
Country: Hungary
Coordinates: 47.628496° longitude
18.352289° latitude
Megnyit térképen
Nature of Water:
Area: 31.6 ha
Soil, bed:
Depth: ?
Fishing techniques: ?
Services:
water owner:
Association: Only registered members viewing
Sign up
Contact: Only registered members viewing
Sign up
Languages:

Map

Megnyit térképen
Move map
move
Directions
Show the area select all
Starting position

Prices

?

Characterization Translates

Machine translation is done: Yandex.Translate

Megközelíthetőség: Megközelíteni az 1-es főút felől, felüljáróról lefelé balra az első bekötőúton. Itt egy földút vezet a tó partjáig, ahol a parkolás kötelező és díjtalan.

List of rules Translates

Machine translation is done: Yandex.Translate

Aki a bojlival, pellettel, fűzött kukoricával vagy más egyéb csalival horgászik, ami a kimondottan kapitális pontyok fogásához használt technika, RENDELKEZNI KELL A KÖVETKEZŐKKEL: KÍMÉLŐ SZÁK, MATRAC, SPRAY!!!

Ezeken túl, nagyon fontos a GONDOS ÉS KÍMÉLETES BÁNÁSMÓD!!!

Egyszerre 2 bot, rajta 2 horog használható (kivéve bojlies jegy esetén: 3 bot)! Aki ifjúsági jeggyel rendelkezik, az csak 1 botot használhat. 1 napijeggyel csak 1 horgász horgászhat! Tehát 1 napijeggyel 2 horgász nem horgászhat!
A 7 kg feletti pontyok és a 20 kg-ot meghaladó harcsák védett halnak számítanak, a tóról ezeket elvinni SZIGORÚAN TILOS!
A 7 kg-nál nagyobb pontyot vissza kell helyezni a vízbe, amelyért a tavat üzemeltető Kft. 1 db 12 órás napijegyet ad a horgásznak, mely bármikor beváltható az adott naptári évben. Harcsa esetén a jutalom egyértelműen nagyobb értékű: 4 db 12 órás napijegy. A halat a halőrnek kell igazolnia és fotót kell róla készítenie. Amennyiben ilyen halat fog, hívja a büfé számát: 36-34-708-914!
A kifogott és megtartani kívánt méretes halat azonnal kötelező a napijegyen lévő táblázatba beírni. A beírt halat kicserélni vagy másnak átadni tilos! A tavon az intenzív etetés, időszakosan tilos.
Szemetelni szigorúan tilos! A tó kiemelt természetvédelmi és nemzetközi madárvédelmi terület, kérjük Önök is óvják!
A tavon péntek 15.00-tól hétfő 8.00-ig minden olyan munka végzése tilos, amely a horgászok és a pihenni vágyók nyugalmát zavarja!
Építkezni kizárólag november 01.-től április 01.-ig szabad!
Minden év április 01.-től november 01.-ig teljes építkezési tilalom van a tó teljes területén! E szabály megszegése esetén az építtető (ingatlan tulajdonos) éves horgászengedélye bevonásra kerül.
A horgászat befejezése után a napijegyet a váltás helyén le kell adni és az elvitt halat be kell mutatni!
Parkolni csak a kijelölt parkolóban szabad!
A felsorolt pontok bármelyikének megszegése a kifogott halak visszaengedését, a napijegy bevonását és a tóról való kitiltást vonja maga után!
A stégeket, a büfétől induló stégsort és a csónakokat mindenki saját felelősségére használhatja. Azokat a stégeket, melyeken a „STOP LEZÁRT” felirat látható, kizárólag a tulajdonos engedélyével, az ő kulcsával használható. Azokra bemászni, ott tartózkodni, vagy onnan horgászni tilos!
A tavon faházak bérelhetők, érdeklődni a következő telefonszámon lehet: 36-70-616-74-52
Kizárólag horgászatra adunk ki faházat. Egy házat az itt tartózkodás teljes időtartamára, minimum 2 fő részére szóló horgászjegy váltása ellenében lehet kibérelni. Egy hatszemélyes házban maximum 6 főt tudunk elszállásolni!
Minden kedves vendégünknek eredményes horgászatot és kellemes pihenést kívánunk!

Tata Zöld Sziget Kft.

Fish

Last update: 2015-06-05 09:06:05

Forums