Lacul Csorba (víztérkód: 05-153-1-4)

Adatok

Ország: Magyarország
Koordináták: 48.118120° hosszúság
20.825645° szélesség
Megnyit térképen
Víz jellege: bányató
Terület: 94 ha
Talajzat, meder:
 • iszapos
 • kavicsos
 • köves
 • tuskós
 • vízinövényes
Mélység: 1 m → 5 m
átlag 2 m
Horgászat típusa:
 • finomszerelékes
 • bojlis
 • pergetős
 • harcsás
 • csónakos
Szolgáltatások:
 • sátrazás megengedett
 • wc
 • csónakhasználat engedélyezve van
 • éjszakai horgászat engedélyezett
​Víz hasznosító: horgászegyesület
Egyesület: megtekintés csak regisztrált tagjainknak
regisztrálj itt!
Kapcsolat: megtekintés csak regisztrált tagjainknak
regisztrálj itt!
Beszélt nyelvek:
 • angol
 • német
 • román
 • magyar

Térkép

Megnyit térképen
Térkép mozgatás
Mozgat
Útvonaltervezés
Környék bemutatása mind kijelöl
Alaphelyzet

Árak

napi éves
felnőtt
teljes
3500 HUF 29000 HUF
gyerek
14 éves korig
1500 HUF 4800 HUF

Jegy árában elvihető halak

 • nemes hal: 3 kg
 • egyéb hal: 5 kg

Jellemzés Fordít

Gépi fordítást végezte: Yandex.Translate

Zonele de apă gestionate de asociație sunt și mai disponibile pe zi și sunt disponibile acum la magazine alimentare din centrul comercial Auchan (strada József Attila)(Ho-Ho Horgász pescar shop, deschis până la ora 20:00)

Bilet de pescuit se poate fi cumparat la magazinele de pescuit :

Sporigo (Miskolc, Szeged Dózsa u. 9, zilele săptămânii până la ora 17:00) și în Centrul de pescuit pentru pescuitul de carp din Miskolc (strada Baross Gábor nr. 1, în zilele de lucru până la ora 17:00 ) și la magazinul de pescuit din CORNEX (strada Soltész Nagy Kálmán u. 30.)

Szabályjegyzék Fordít

Gépi fordítást végezte: Yandex.Translate

De început de pescuit după o anchetă preliminară, cunoașterea exactă a ordinului de pescuit locale, în conformitate cu un port de pescuit valid și posesia poate face rezervarea și la fața locului de pescuit interzise de descărcare absența lor!

Comanda Împotriva procedură locală contravenient de pescuit, în conformitate cu normele disciplinare, și (pentru un pescuit de oaspeți) zona de licență imediată a persoanelor eligibile implicate în inspecție!

Angler care nu respectă prevederile regulilor de ancorare este disciplinar, în afara oricărei proceduri oficiale.

Dreptul și obligația de a avertiza pescarii care pescuiesc ordine megsértőjét, neregulile detectate, precum și poluarea și deteriorarea oficial persoana de coastă sau o entitate (garda de pește, managementul de asociere, persoana care are dreptul de a controla, etc) pentru a raporta! Dacă nu faceți acest lucru este un delict!


1). Dispoziții generale:

Altele decât lipsa interdicțiilor Horgászrendtől locale și restricțiile puse la dispoziție în permanență pe panourile publicitare, acestea sunt nici o scuză pentru a nu cunoaște punerea sub acuzare!

Anul pentru a instala, și timpii de interdicție aferente, aranja locuri de gestionare ca informații adecvate și în timp util pentru a pescarilor prin aviziere la distanță.

Monitorizeze respectarea polițiștilor de lacuri de pescuit de pescuit în afara gărzile de pește de ordine socială efectuate, oricine care este obligat să predea documentele pentru inspecție și să respecte măsurile, chiar de mai multe ori pe zi. Asistența persoanelor care au drept de control este datoria tuturor pescarilor, inclusiv a mărturiilor la fața locului. Gardienii rețin vehicul pescari de pescuit, igazoltathatják conducătorului auto, vehiculul și controlate în pachetul necesar și îmbrăcămintea persoanei. Refuzul transferului documentelor și obstrucționarea inspecției este o infracțiune în conformitate cu legile!

Acestea sunt eligibile pentru inspecție, infracțiunea sau circumstanțele care demonstrează, de a crea audio, imagine și dispozitive de înregistrare video pe care le puteți utiliza ca probe în cadrul unei proceduri disciplinare în organismul competent.

Zona de pescuit trebuie să fie puse la pește pe care doriți să le păstrați de stocare atent și menținute în viață la sfârșitul anului de pescuit. Peștele prins ar trebui să fie aruncat în apă uscată sau asemănătoare cu apa, care se îneacă. Peștele eliberând ușor in sac sau  (szájbilincsre capsate) pentru a înlocui apa (dar nu găleată, cu excepția persoanelor pestisor pentru rapitor să fie ținute sub 30 cm, sau ucide imediat. Peștele neautorizat prins mai târziu interzis să pescuiască!

Utilizarea nucilor interzise!

sunt interzise în funcție de specia sau pește subdimensionat și imediat (non-aruncare, nu lovit cu piciorul) chiar să fie permisă înapoi în starea lipsită de viață de apă gata pentru recoltare posibil. Cârligul a înghițit „rip“ Nu, în acest caz, peștele ar trebui să fie returnate la apă pentru a reduce cu fir si carlig.

Anglerul este obligat să prindă pescarul de la apus până la răsărit chiar și atunci când nu pescuiește.

Este obligatorie iluminarea ambarcațiunii din toate direcțiile (dar nu și în cazul altor pescar) cu lumină neclare.

Pescuitul în insule este posibil numai cu permisiunea specială a NBHE.

Anglerul trebuie să pescuiască imediat în jurnalul de captură înainte de pescuitul peștilor protejați prin restricții de dimensiune. Menținerea exactă a jurnalului de captură este datoria fiecărui pescar! Gestionarea sau schimbarea necorespunzătoare sau neglijentă face obiectul unei proceduri.


2). Condiții locale de pescuit:

Accesorii necesare (cu excepția pescarilor) în momentul pescuitului:

- sac de gunoi

- cm și instrumente de cântărire utilizate pentru măsurarea peștilor (balanțe)

Tavainknál ocupat de pescuit nici o poziție definită pe panourile de locuri de pescuit venit, primul servit guvernat pescarul zbura vecin timp de cel puțin cinci metri distanță trebuie să fie menținută.

alte pescari care folosesc lacuri pentru pescuit barci conformitate cu legea aplicabilă permisă fără a perturba calitatea lacului. 40m poate merge (acolo unde este posibil, dar a se vedea al doilea lac la szűkületénél și nu de insule), dar în cazul în care este convinsă că nu există nici un pescuit pe malul lacului o secțiune, puteți ieși în mod liber la coasta, de asemenea. Barca trebuie să fie utilizată în conformitate cu legislația relevantă, cu accesorii obligatorii, depozitarea echipamentelor într-o barcă obligatorie.

Nu vă deranjează!

Pescuitul pentru prostituate adulte, cu 2 echipamente de pescuit în același timp și 2 cârlige per baston.

Cu excepția cazurilor, treptele de la fabricație cu 3 cârlige. Pescarul poate pescui numai cu supravegherea adulților, cu 1 baston și 1 cârlig.

Utilizarea ciuliului (2-5 cârlige cu cârlige unice) este strict interzisă.

scop Utilizarea plasei opționale de aterizare dip pentru a fi utilizat, este destinat în mod expres, nu trebuie să fie utilizat pentru prinderea momeală pește sau pește de reproducere!

Plasa cu o plasă de 1 × 1 m nu este o oră

Halak

Balin Aspius aspius ( Linnaeus, 1758)
Bodorka Rutilus rutilus (Linnaeus, 1758)
Sügér Perca fluviatilis (Linnaeus, 1758)
Kárász (ezüst) Carassius gibelio (Bloch, 1782)
Domolykó (Fejes) Leuciscus cephalus (Linnaeus, 1758)
Ponty Cyprinus carpio (Linnaeus, 1758)
Amur Ctenopharyngodon idella (Valenclennes, 1844)
Busa (fehér) Hypophthalmichtys molitrix (Valenciennes, 1844)
Compó Tinca tinca (Linnaeus, 1758)
Küsz (szélhajtó) Alburnus alburnus (Linnaeus, 1758)
Dévérkeszeg Abramis brama (Linnaeus, 1758)
Vörösszárnyú keszeg Scardinius erythrophtalmus (Linnaeus, 1758)
Süllő Sander lucioperca (Linnaeus, 1758)
Harcsa (szürke v. leső harcsa) Silurus glanis (Linnaeus, 1758)
Törpeharcsa Ameiurus nebulosus (Lesueur, 1819)
Csuka Esox lucius (Linnaeus, 1758)

Utolsó módosítás: 2018-05-16 08:15:08

Vélemények / Fórum