Lacul Greaca Cercani

AdatokOrszág: Románia
Koordináták: 44.131344° hosszúság
26.333305° szélesség
Megnyit térképen
Víz jellege:
Terület: 18 ha
Talajzat, meder:
 • agyagos
 • iszapos
Mélység: 0.5 m → 4 m
átlag 2 m
Horgászat típusa: ?
Szolgáltatások:
 • büfé
 • zuhanyzó
 • halpucolási lehetőség
 • élőcsali vásárlási lehetőség
 • éjszakai horgászat
 • ivóvíz
 • helyfoglalás előre
 • sátrazás megengedett
 • áram forrás
​Víz hasznosító: magán
Egyesület: megtekintés csak regisztrált tagjainknak
regisztrálj itt!
Kapcsolat: megtekintés csak regisztrált tagjainknak
regisztrálj itt!
Beszélt nyelvek:
 • román

Térkép

Megnyit térképen
Térkép mozgatás
Mozgat
Útvonaltervezés
Környék bemutatása mind kijelöl
Alaphelyzet

Árak

napi hétvégi
felnőtt
teljes
50 RON 120 RON

Jegy árában elvihető halak

Hal Összeg
Ponty 20.00 RON

Nyitvatartás

nyitás zárás
1. 01.01. 12.31.

Jellemzés Fordít

Gépi fordítást végezte: Yandex.Translate

Lacul se afla in comuna Greaca (judetul Giurgiu) intre sat Zboiu si sat Putu Greci. Accesul se face pe drum asfaltat pana la intrarea pe balta. Pe marginea lacului este drum pietruit accesul fiind facil chiar si pe ploaie torentiala.

Szabályjegyzék Fordít

Gépi fordítást végezte: Yandex.Translate

Pescarul nu va putea sa schimbe tariful – din C&R in pescuit cu retinere sau invers – pe durata partidei de pescuit. Prioritate au abonatii pe balta Greaca-Cercani. Pescarii cu taxa pe partida pot pescui numai daca sunt locuri libere nerezervate de abonati. Pescarii cu taxa pe partida nu au dreptul de a rezerva locul de pescuit.

Pescarul cu taxa pe partida poate pescui exclusiv pe timpul zilei (partida de zi), pe durata a 12 ore, intre orele 06:00 – 18:00. Pescarul este obligat sa lase curat locul unde a pescuit (inclusiv sa stranga chistoacele de tigari si cojile de seminte). In cazul in care opteaza pentru pescuit cu retinere, pescarul poate retine mai mult de 5kg de crap platind 20lei/kg pentru ce depaseste cele 5kg incluse in taxa.

Pescarul care doreste sa retina peste are dreptul sa retina numai exemplarele care au greutatea cuprinsa intre 1kg – 4kg.

Se pescuieste cu maxim patru (4) scule (lansete, undite etc.) pe un loc de pescuit. Pescarul are dreptul sa fie insotit de un coechipier cu drepturi depline sau familie. Incepand cu a treia persoana in plus se achita o taxa de 10 lei/persoana. Pescarul raspunde pentru persoanele care il insotesc pe balta.
Se pescuieste cu maxim doua (2) carlige pe montura. Este permisa nadirea si plantarea cu navomodelul contra unei taxe de 40 lei/12 ore. Se poate folosi orice fel de nada.
Fiecare pescar va avea obligatoriu spray antiseptic, saltea de receptie (avand minim 2.5cm grosime) si sac de pastrare (pentru cei care doresc sa retina peste). Acestea se pot inchiria si de pe balta: 5lei/12ore saltea si 2lei/12ore sac de pastrare. Pescarul are obligatia sa manuiasca cu grija pesti prinsi indiferente de greutatea pestelui: prins, cantarit, fotografiat si eliberat cu grija.
Pescarul trebuie sa pastreze linistea pe balta (sa nu deranjeze vecinii).
Scaldatul este interzis. Pe toata durata partidei de pescuit, masina pescarului va stationa obligatoriu in parcare (parcare inchisa, pazita si supravegheata video). Pescarul este obligat sa anunte daca doreste sa paraseasca bazinul piscicol (indiferent de ora si de problema aparuta). Furtul (ascunsul) pestelui prin orice forma duce la terminarea partidei de pescuit si publicarea cazului pe website-ul baltii.

Halak

Csuka Esox lucius (Linnaeus, 1758)
Harcsa (szürke v. leső harcsa) Silurus glanis (Linnaeus, 1758)
Ponty Cyprinus carpio (Linnaeus, 1758)
Kárász (ezüst) Carassius gibelio (Bloch, 1782)
Angolna Anguilla anguilla (Linnaeus, 1758)
Törpeharcsa Ameiurus nebulosus (Lesueur, 1819)

Utolsó módosítás: 2016-05-30 14:31:41

Vélemények / Fórum